TAKISAWA Japan: All Listings 

TT-500GD

A Takisawa TT-500GD két, párhuzamos főorsóval, valamint nagy sebességű munkadarab cserélővel rendelkező CNC esztergaközpont. Kis mérete mellett nagy pontosság, automatizáltság, és nagy termelékenység jellemzi a gépet.

TT-2100G

A Takisawa TT-2100G két, párhuzamos főorsóval, két revlverfejjel valamint nagy sebességű munkadarab cserélővel rendelkező CNC esztergaközpont. Kis mérete mellett nagy pontosság, automatizáltság, és nagy termelékenység jellemzi a gépet.

TT-2600G

Nagy pontosság, automatizáltság, nagy termelékenység, kimagaslóan nagy merevség jellemzi a TT-2600G esztergát. A gép elérhető 1, 2, illetve igény szerint kombinált, 3 orsós változatban is, a minél hatékonyabb, és gyorsabb gyártás érdekében.

TT-350G

A TT-350G párhuzamos eszterga legfontosabb jellemzői a nagy vágóerő, nagy pontosság, automatizáltság, nagy termelékenység, és a kimagaslóan nagy merevség.

TM-4000

Magas termelékenységű, kompakt multi-tasking CNC eszterga. Az ellenorsónak, valamint a két revolverfejnek köszönhetően a gyors megmunkálás mellett a gép nagy gyártási szabadságot is ad. A konfigurációtól függően 7, 8 vagy akár 9 tengelyes gépet is össze ...

Category:Multi-tasking